Com ho fem?

Bugaderia Daurada

MAQUINARIA

Disposem de l’ultima tecnologia en maquinària de rentat, assecat i plegat industrial, comptant amb els més moderns i avançats sistemes de control. Busquem oferir els nivells de qualitat que els nostres clients es mereixen.

Marca Girbau

QUALITAT

L’exigència que la roba processada arribi en òptimes condicions a les mans dels consumidors a través dels clients. Això ha fet que la nostra bugaderia desenvolupi uns processos que puguin garantir-ho:

• Tenim controls de qualitat en l’entrada de material, sortida de maquines i en l’àrea d’expedicions. Seguim especificacions detallades per a separar peces no conformes per a la seva recuperació o rebuig (enviem a reciclar tot el tèxtil).

• Tenim personal especialitzat en realitzar controls de qualitat de forma aleatòria. Revisen que l’empaquetat i el doblegat de la roba que es lliurarà al client es trobi en les millors condicions.

SOSTENIBILITAT

 

Garanteix que els processos de les nostres instal·lacions productives contemplen els factors mediambientals. Buscant sempre minimitzar l’impacte al medi ambient i l’optimització de recursos.

Garanteix el perfecte compliment de la legislació i reglamentació mediambientals vigents i aplicables al seu camp d’activitat, també aposta per la millora contínua amb solucions tècniques i de procés.

Bugaderia Daurada, assumeix el compromís responsable i solidari de compatibilitzar el seu desenvolupament amb el més absolut respecte al Medi Ambient. El compromís és de TOTS.